pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Wednesday, March 3, 2010

:: sambungan cerita Merlin tak sama macam entry nih ::

tajuk perlu merapu.titik!
tak cukup dengan befday yang dengan family tuh, dengan kawan2 la pulak!ye! saya ade kawan. korang pon ade jugakkan.bagus!
actually nih nak picnik je..saya tak tau plan dorang.......
tempat : lata kinjang bekas dusun atok saya
masa : pagi sampai 2.30 petang
peserta : 5 si gadis bersama saga DATIN ROKI yang baru.
pakaian : baju mandi! haha
permission : mak ayah serta adek bradek sekalian
nih yang bertanggungjawab dalam hal kek n belon2 air bagai!!! they are sisters.. =D

ini hasil kerja tangan diorang kat atas tuh yang sangat gigih...

karipap ini mak dilla yang buat..heh.


saya 20 feb..beliau 8 jan..kire skali jalan la..

sudah mula masuk ke sungai yang amt la sejuk..lagi2 musim yang MasyaAllah panasnye...huu~

ini penangkap gamba.beliau memang suka itam putih.xtau ape sebab die.mungkin peribadi..haha..i keji oke..

kitorang kawan! dari sekolah menengah! sampai da tua pon! sampai mati jugak!ingat tau!!

ade lagi nih nak post..hahah..

nih namanya balas dendam atau pun melepaskan batuk ditangga..

esok la sambung pulak!!!

chau bete!!

4 comments:

Monkey D Luffy said...

kenapa aku rasa sejuk jer yer
panas ker skang?

a t t said...

ntah la..tp kat perlis mmg panas..aku xtau nk kate..hoho

Zoul said...

amboi betul2 lepaskan perasaan kat dlm air tu.. nasib baik tak melimpah.. hi hi

a t t said...

zoul: air tuh xkn melimpah laa..hehe