pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Friday, September 4, 2009

:: aku hanya picisan ::

ye r...

aku tau la aku nih xsepenting engineer klcc..
aku tau la aku nih xsepandai orang yg buat periodic table..
aku tau la aku nih xsehebat inspektor sahab dlm kluang man yg tau je mane org jaat..
aku tau la aku nih xsekecik korg yang xgemuk cam aku nih..
aku tau la aku nih xsebijak sang kancil yang boleh masuk TV1 sebab tipu sang buaya..
aku tau la aku nih xseceria warna-warna pelangi kat t-shirt Adhu..
aku tau la aku nih xseterer attomen melawan rasaksa bemuka huduh..
aku tau la aku nih xsetampan orang yang pakai tudung Kuntat..
aku tau la aku nih xsepopular pembunuh yg masuk semua suratkhabar hari-hari..
aku tau la aku nih xsekaya owner Yusof Taiyoob..
aku tau la aku nih xsetinggi Yong Geng dak polimer tuh..
aku tau la aku nih xseseksi Paris Hilton..
aku tau la aku nih xsecumil attomen masa bayi dulu..
aku tau la aku nih hanya picisan......


ye..
mmg ak tau sume tuh..
korang2 sume mmg grand la..
walo camne pon..pedulik hape aku??
bhahaha..
aku punye diri..bia r!!!
waakakakaka... :p :p :p

8 comments:

aina said...

woi...gilak...

a t t said...

ehehe..ape yg gilak?????

Anonymous said...

ko la gilakkk...~~

a t t said...

oi anonymous..ak lak yg gilak!!munuh kang bru tau!!bhahaha

syahmi said...

menci!!!!

munoh3....

a t t said...

syahmi!!! munuh ek??tgk la nnt spe munuh spe ek..hhahaha

qtes said...

weyh....hebat..kagum k0t k0 wat ayat2 cenggituh

a t t said...

qtes: hehe..see da leg 1st..baso x beso..hahha