pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Thursday, September 3, 2009

:: oi ::

oi
hello
hai
salam
weh
oo
uit
wo

SEMUA perkara di atas adalah cara sapaan dak2 skang nih xkire la
laki ke, perempuan ke, laki perempuan ke, perempuan laki ke, sama je semua..
btol x?? btol x?? haha..

kalo ikot pndpat sendiri la kan macam2 mane pon cara sapaan or teguran tuh x salah pon..
maybe bg certain orang yg akn rasa kite kurang sopan kot..
memang lagi mulia la kalo bg salam yg muslim.."ASSALAMUALAIKUM!"..
mybe bg non-muslim.."HELLO/HAI".. iye dak??

walau camne pon, asal kita bertegur sapa suda.. :)
janji kalo jumpa tuh xde la nak nyombong je kan..
tau la korang mmg femes..kalah Watson Nyambek tuh..
fiyuhh~(sambil lap peluh 4 titik kat dahi..)
anyway,kalo aku jumpa korg tapi aku xtegur tuh jangan marah ek..
maybe xperasan or kalo cam aku tgk pon, time tuh otak tengah pkr bnda len ke..kan2..huhu~


mintak maap!!!!!
**warna putih sbb suci sikit~

serius la..
mmg setiap kali jika diri ini bertemu kamu,
yg saya kenali,
memang perasaan hati nurani tuh nk tegur..
malangnya saya takut kamu pula yg tdk mengenali saya yg hina ini..
jadi, sama2 la kita mintak sori ek..
uuhuhu..

last2...
slamat berpuasa penuh!!!!
slamat bangun bersahur!!!
slamat belajar!!!
slamat bertegur!!!

Watson Nyambek da xaktif lari kan??? ;p

1 comment:

a z w a said...

maleh nk baca blog aten. suma dull