pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Tuesday, January 12, 2010

:: i love BOOBS ::

sila jangan salahkan diri ini kerana kata2 di atas tidak lahir dari hatinya..
penulis blog ini adalah gay..auww~bongek!

hari apa entah le..
tetiba terpampang ayat nih di khalayak umum..
siap ada ayat nih lagi.." big or small we save them all"
aiiyaii~ apakah ini??????

bayangkan la kat khalayak rakyat jelata dipamerkan benda sebegitu..
apa perasaan anda?
bagi yang suka tuh kau memang teruk!!!!!aku menci kau..hahaha..
bagi kaum perempuan mungkin maybe akan rasa cam "watdafather kau??"

dengan rasa terkejut sangat..eceeh~
idid rasanya terangkan kat kau yang pekataan2 tuh sebenanya untuk BREAST CANCER atau bahasa bakunya KANSER PAYUDARA..

tapi kau2 semua tahukah kat mana aku nampak benda alah tuh??
kalo takna tau xpe, aku nak bagi tau..
aku nampak kat baju warna pink dak kelas aku..
Teddy, u memang berani ek..tahniah~

kepada semua warga wanita, cegahlah benda nih sebelum terlambat..
sayang diri, keluarga..
buat pemeriksaan awal wk..
ingatkan mak2 kita skali k..
da2..chau!

5 comments:

abe long said...

caya lah kawan ko tuh

a t t said...

abe long: tuh la pasal..sgt berani ek beliau~ :)

luqman afiq razali said...

nasib baik gay..haha

a t t said...

luqman: suke kau ek gay2..:P

a t t said...

luqman: suke kau ek gay2..:P