pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Thursday, July 15, 2010

:: mesej ::


cara2 mesej yg aku reply untuk orang yang aku tak kenal alias number je naek tapi nama takde sebab aku tak save.

1. kalo ade misscall..
- ?
- ha?
- sape?
- erk..??


2. kalo mesej yg tnya benda bukan merepek, aku reply n last ayat aku letak......

- ...ko sape?

- ...sape weh?
- ...kite kenal ke?

- ...weh,aku xkenal ko tau.

3. kalo msg bnd merepek...

:aku baca.

:lantas ibu jari tekan button 'c'
:lalu mesej di delete.

:lagi2 mesej yg berbunyik..
# RM0.00 gambar model yg terkini? SMS ON CWP dan hantar ke 37800.pendaftaran
FREE! <--sriyes aku dapat 14JUL2010 pada jam 21:15.

# TAHNIAH!! anda dipilih untuk memenangi RM10,000 dalam cabutan bertuah POWER

AKAR....bla..bla..bla..<--banyak kali dapat.

# kenapa awak miskol saya?? <--padahal aku check contact dialled xde pon.
# hi,boleh bekenalan? <--nak kenal dengan sapa? pen-tumbuk a/l lempang-an?



maka kepada sesiapa yang ada number telefon aku, mintak maap le kalo aku terkasar. haha..
jangan sentap2 ek. aku da save tapi sebab musabab kerosakan teknikal yg hilangkan number2 korang.

lagi2 si MERY tuh.hahaha..
ko ingat aku xbengang ke dengan mesej ko? [ oi dombu! ini meri,ler..ko xde NAMBER ak eh?]
tengok benda yg aku highlight tuh.ko xtau ke eja dia camne???
aku sekeh kang.
-dull-
ini gambar menunjukkan kegigihan yg UTUH! tak perlu nak pertikaikan yang telefon nih tak boleh nak hantar mesej.

5 comments:

mamau said...

sebabb musabab..??..heh~~

a t t said...

btol la kan??
abes amende yg btolnye??

syaza said...

haha...
contoh..
sape ni?
no..012-677
kuwah kuwah kuwah
(gelak sampai tercabot anak tekak)

a t t said...

syaza!! itu nAmber yg xde dlm yellow pages~
jap2..kalo tekak terkeluar, nk bt cmne???haha

Unknown said...

噴印機
噴碼機
雷射標示
碳帶熱轉印機
打包機
pet打包機