pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Tuesday, January 25, 2011

khurafat | damping malam | aku masih dara

hello!
pagi da nih haa..
ape kau buat tuh?
korek idun??? <---tinggalkan G.so,sebut mcm comel sket.

sabtu lepas, my friend and i went to the cinema.
we watch a movie titled khurafat.
this is the comment:
1.memang laaa sentiasa malam.
2.rasanya boleh je kalau bukak je banyak2 lampu time malam but nak kasi effect seram tuh guna la mode kamera yg mcm suram. SERAM TAK SEMESTINYA GELAPPP......<--aku xsure la ada ke kamera canggih mode suram??
3.part 2-3 minit sebelum ending tuh da best dah..tapi tup2, tak ending betul2 lagi..lepas je masuk ending yg sebena, da xbape best..rasanye boleh je kot kalo buang je part ending and gantikan sebelum ending jadi ending.paham ke eh?
4.shamsul cakap tak lepas la...tapi takpe,dia budak baru belajar~ ^^
5.okay la jugak cerita dia.macam2 yang da boleh agak.takde la teruk sangat..



then, on sunday night, we getting boring and start the very beginning day [i mean 12.00 pm] with damping malam.
1.memang menarik sebab tak boleh nak jangka benda apa dia nak tunjukkan dalam satu2 scene.
2.pelakon da best, macam banyak pengalaman tapi KENAPA TAH SEMUA MACAM SEBIJIK SEBIJIK BACA SKRIP??
3.i suke budak perempuan anak amy mastura tuh..ape nama eh dik??
4.rumah dia CHANTEK LAA!!! KAYA LA OWNER RUMAH TUH!! BOLEH BAGI SEWA TAK RUMAH?? =P
5.ini cerita, time malam TAKDE LA GELAP GULITA SAJA MACAM KHURAFAT~
6.seram yang menjadi untuk PENGECUT TIDAK BERGAJI!!


but then, we proceed to watch one more movie yesterday.
it is not midnight la..juz malam..
my LOVELY AND LULLABY ASHRAF MUSLIM~~
errkk.can or cannot eh use that lullaby?
bantai je la....
OMAIGOD.....
SERIYESS....
TAK BERENTI SENYUM LA PART AVANG I TUH!!![sori FAHRIN AHMAD!tuka mood cinta kejap]
but ada jugak ulasan dan persoalan:
1.bapak seksi u olls..tapi xpe la, ade lagi yg lebeyh seksi dari korang..
2.kenapa kena tikam kat perut tapi lepas tuh letak anduh kat tangan? apekah? adekah seperti cubit peha kiri,peha kanan terasa sakit? atau tikam perut kiri, tangan kiri jugak terasa??errkkk....
3.dialog tang rumah ASHRAF MUSLIM mandi air telaga memang tak boleh blah! telaga la sangatttt!!!haha
5.ya Allah..kau pelihara lah hambaMU yang mengikut ajaranMU dan berikanlah hidayah kepada yg masih buta dan lupa kepada ajaranMU termasuk diriku.


alright guys.
thats all.
there's nobody like to read the 'essay stuff' juz like this entry.
but i cant express the true feeling if i'm not write it long and longer..
is that my fault?
ohh..no.no.
till then,

----------------------------------------end-------------------------------------






monolog:motip jadah la tulis bahasa english?
aku:i want to improve my english, make it better.
monolog:ermm.rilek suda.MUET kan ko da amek........

3 comments:

hidayat.yusof said...

kau gilek!!! haha
aku da lem tenok, balik nnti kasi aku nok

Im Azwa (: said...

beraninya u olls ni

a t t said...

hidayat.yusof: aku memang gile.
AM la punye pasal!!!


im azwa(: :ape yg beraninye u ollss..??
tgok cewriwtew sewrawm kew??