pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Sunday, January 2, 2011

:: angkat tangan paras telinga dan cakap HI AWAK! ::

hi!
hai!
hye!

selamat berkenal-kenalan.
saya umur baru 21.
saya belaja lagi.
dalam 1.5 tahun lagi saya keje la.
kalau ikut sijil grad, saya nih engineer.
tp dalam bidang keje nih saya tak boleh ramal lagi.
biasa la.
kadang2 engineer pun boleh jadi model iklan.errkk....
saya tak pandai nak kias2 kalau becakap.
saya direct je.
saya pemalu dan tak berapa banyak cakap sangat.so, awak boleh la meriahkan suasana nanti. =)
tapi sori la sebab saya tak berapa penyabar. awak la yang kena sabar tinggi sket.
lagipun ada masa saya memang kuat membebel.genetik.
saya agak seriyes dan tak suka benda2 remeh.
kalau terlampau gedik pun saya boleh muntah nak tengok.
emm lagi 1, saya peminat cerita korea-variety show. =))

*entry bertulis untuk future husband*

awak pulak?
hidup dah stabil?
famili semua ok?
ke awak da ada tunang masa kecik2??
tak pun da ade orang booking ke?
konfem eh takde?
nanti susah la.
nak gaduh2 plak berebut awak.
tak kuasa u olls.
emm..keje da konfem?
kira duet tuh sentiasa ada ke?
nak tanggung keluarga...
he.

ye la, saya bukan apa, nanti kalau kita ada future plan, semua tuh kena pk dulu kan.
takkan la becinta pun boleh kenyang.
macam mane eh nak mkn cinta?
kire yang bercerai tuh sebab makan banyak sgt cinta eh?
kalo mcm tuh kan awak, kita kawen nanti kita mkn nasik dengan kicap je la.
abes la cinta kalo hari2 pun nk kena amek buat isi perut.

awak, nanti kalau saya jadi penjeles dan pemarah, sila la tenangkan saya.
orang perempuan kan emosi banyak, pandai2 la awak redakan ye nanti.
yang penting tak perlu nak marah2 sebab saya benci sekali pemarah yang marah pemarah.
lepas tuh awak sila la sayang saya walau macam mana pun rupa saya.
kadang2 muka saya jerawat nih tumbuh banyak2.
takut awak tekejut plak tengok muka saya nih..
macam permukaan bulan.

ok,setakat nih itu sahaja.
ada apa2 yang penting awak nak BAGITAHU????

7 comments:

Nor Atiqah Aima Roslan said...

uit...hahaha... haku paling sukak ini entry! bgus...jejaka jejaki dan lelaki lelake di luar sane sile take n0te...=D

hidayat.yusof said...

oit budak ERK! nk kawen ekkk!
nak kawen tanak ajak!

Nor Atiqah Aima Roslan said...

hahaha...bkn kamu pun same ke ayat? haha

syakira said...

fatin.. sangat suka ini entry... he2 tapi fatin terlupe satu agy, kene tambah xnsem pon xpe ala2 seulong 2 a.m pon dah cukop bersyukur .

a t t said...

iqah n ayat: hehhe..kome le kawen dulu.xyah gadoh2!!

syak: tau xpe!!OH SEULONG~~

Nor Atiqah Aima Roslan said...

haku pulak tetibe kawen dulu...haha

a t t said...

ahh! xde ttbe..mmg da plan kan ko 1st~~ ^^