pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Friday, November 20, 2009

:: kentUt.. ::

"eh!sapa kentut nih??busuk gile..boleh mati aku..",orang2 A..
"haah la..busuk la..sapa kentut tah??",orang2 B..
"ko kot kentut kan...haaaaa",orang2 A..
"weh!!mana ade!! suka ati je nak tunjuk2 orang..",orang2 B..
"esh! xsenonoh r..kentut r kat jamban..paling tidak pon jaoh sikit.",orang2 A..
"gulp!!",orang2 B..

dialog tuh rasanya semua orang penah cakap..
xpon terdengar..
xpon memang pernah alami situasi yang sama..
kalo xpenah gi buat SEKARANG!!haha

yang aku n korang memang tau kan..
kalo ada orang terdekat kita terlepas angin KEN tuh..kita mesti buat2 tak tau..
tahan je bau pekung ke..petai ke..durian ke..bau haram ke.ikut hidung masing2 la bau apa..
sebabnya nak jaga maruah dorang..
tapi maybe ada certain orang yang berlagak gila serupa kentut bau potpuri la kan..
punya la maki siap nama penuh orang yang terKEN tuh dia sebut kuat2..
macam dia tak penah KEN je..ntah2 bau hapak stokin xbasuh 20 taon kot..huf!!menci i..

kalo kita pulak yang terKEN depan orang..
kalo time tuh ramai2 xpe..boleh cover line baek punya..
nih kalo berdua je ke..
memang dah sah2 dengar melalui tiup estachio..bukan tiup fallopio ek..
kita kena gelak, kan..hahaha..
nih aku tengok kat 3R time aku muda2 dulu..
sebabnya nanti xde la malu sangat..

contohnya time tuh aku dalam kereta dengan FAHRIN kan..tetiba aku terKEN..
haa..setepek malu nanti!!
punya lah cover gila vavy tadi..skang amik ko..kuar bau sampah..haha..
so, aku kena la cakap sori awak FAHRIN..saket perut..pastu gelak kena beriya..hahahahaha..
so,nanti kurang sikit malu tuh..

xtau la plak kalo dalam situasi nih korang tetiba terjun kuar dari kereta tuh kan..
malu punya pasal..kang kena langgar dengan lori..
abes hancur semua badan..jari kelingking pon kena lenyek kang sapa susah???bukan aku!!korang.....
xyah terjun2..buat dek je..
semua manusia KEN.....

guna je ayat cikgu aku nih..
ayat power sbb sampai sekarang aku guna..
tapi ayat dia camnih....
"apa yang u nak malu pasal berak2 nih??semua orang pon berak..ratu cantik sekalipon berak..entah2 ratu yang cantik2 tuh berak muka dia lagi teruk dari u olls semua..sembelit ke kan..xyah malu la.."

best kan??aku memang suke..
so, utk sesuaikan dengan entry, sila tukarkan perkataan berak kepada KEN..

yang penting KEN nih sbb nak kuarkan angin yang makan2 cempedak ke..pulut ke..hape ke..
KEN tuh berasid ke?
rasanya kalo korang xbuang angin tuh nnt boleh saket perut..
kalo sikit2 xpe,jgn sampai saket masuk sepital sbb angin tersumbat sudah..

pape pon..
korang kalo dengan situasi nih jadi camne..ikot diri masing2...
tepuk dada, tanya selera.." tapi sila tepuk dada sendiri k..
chau bhete!!

3 comments:

Fatt Chin Choy said...

kalau kentut tercirit sekali camana nak handle ya?

haha

a t t said...

fatt: kalo tuh mmg da sah2 kena carik toilet cepat..kang tecicir2 kang susah lak..haha

Unknown said...

噴印機
噴碼機
雷射標示
碳帶熱轉印機
打包機
pet打包機