pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Sunday, November 1, 2009

:: mAsalah sosial ::

korang boleh bayang tak camne situasi dia???
camni..
ada sorang dak nih pakai t-shirt berkolar.
pastuh orang sepatutnya kolar tuh di lipatkan..
tapi dak nih pegi naikkan kolar tuh..
macam suit dracula tuh..
kolar mau tinggi je..
tau kan???tau kan???
ehee~
10 markah utk anda..

aku memang cukup tak bersetuju,tak berkenan, tak boleh nak tengok la dak2 yang buat camtuh!
serious la..xtipu..
sebab ape??
haa..memang ini persoalan kita sekarang..
sebabnya aku sriyes GELI tahap tengok katak kena lenyek live dengan kaki si sendiri..arrrghh!!
geli weh..betul...

sebab tuh nanti kalau aku nak kawen nanti, aku tak nak carik orang yang suka naekkan kolar baju tuh..

sebab ape la korg buat camtuh?
adakah kerana :
1.aku nampak tampan seperti Pak Munawe semasa mudanya.
[aku suda berjangkit dengan KHAKI]
2.aku mahu tutup ruam2 je.
[xde kaitan dengan aku]
3.lapisan kulit leher aku nipis.so,tak boleh kena panas nanti tertebuk.
[wat is the u??]
4.semua orang konfem tengok aku time aku lalu sebab aku nih unique characteristic.
[kau nih keturunan phyla ke??<-ade dlm Biologi ek]
5.kolar baju aku tak sempat kering.tuh yang nak angin bayu keringkan tuh.
[nampak sangat ko basuh kolar je kan??]
6.rambut aku nih berekor beb. nak cover line dari cikgu disiplin je ni.
[pedulik hape aku?]
7.amoi chantek kat kedai gunting rambut tuh tertobek rambut kat bawah nih.
[ha,memang layak sangat pon]
8.aku jadi semakin berkeyakinan lepas buat benda nih beb.
[SANGAT LAAA weh]

so, aku xtau la pulak kan kalau ada je orang lain suka.
yang penting aku memang x suka.
betul nih..

kepada sesapa yang buat tuh, sori dipinta..
aku nak tulis apa pon bulih kan???
yaahaha~

2 comments: