pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Tuesday, September 21, 2010

:: tengok lah! ::


sebab hari raya la hari yang boleh dibuat entry baru, aku buat la jugak.
tapi takde la se-best kamu kamu semua ya...
sebab boleh dikatakan semua la gamba kabur.
pelik + RaiHan!!
time tengok dalam kamera ok je.
ermm..adakah aku yang buta kabur??
eh??ade ke buta kabur??teh
ee.

malam raya main UNO Game. adeh, aku susah betul la nak menang........

hari raya-mintak maap-duet raye-pegi beraye

semua ahli berkeluarga sahaya

masa raya, kena show off sket..haha..
oh hoo..kereta baru dapat!tahniah~

sebelum beraya ghumah orang, semua naek gila.nih pun yang skema + normal punya aksi.

ini budak memang sombong. gua xtau apa masalahnye. dari kecik kelinking sampai beso lengan menyombong. da besa mau jadi ape haaa????

haa..korang ada ke???? hahahahahaha

haa..nih sepatutnya famili belah parit pun join skali..baru ramai sampai kena panjat bumbung nak bergambar~~ ^^.


lepak kejap kat tasek..ala yang shahir ade datang tuh??wiii~

nih budak buat semua orang mahu terima menantu secara awal.
juga membuatkan semua orang mahu kawen awal~~


ok, itu sahaja.
dengan kawan2 yang baru pecah suara,nanti2 ye.hehe.


till then,
chalo bete!


10 comments:

ilyana said...

bestt nye pic raye att..siap dpt kete baru lg..tahniah =)

aleen adela akoo ^_* said...

xaci..raye aritu xamek gamba langsung..jeles2.hu3

SANDRA AZWAN said...

yeye..kereta baru!

gigitjari said...

hai att emm doakan saya dpt g ye ^^

apsal shoutmix awk xleh nk send,button send xda,

syaza said...

we~~
bestnye jd ahli keluarge kamu..
nk jd ahli boleh??

a t t said...

ilyana n sandra azwan: hehe..itu sepupu saye yg dpt kete bru..saya belum lagi..hehe..btw, selamat hari raya~

a t t said...

aleen: nape x amek gamba???
kenape?
tenape??
meh la amek gmba sesama..
^^.

a t t said...

cik gigitjari : insyaAllah dpt pegi la!!!<--over excited.

shoutoutmix tuh sy pun konfius knp xblh show button tuh tp kalo tekan "enter" kat keyboard boleh la kuar komen..

^^.

a t t said...

tet : nk jdi ahli???????????????????
meh masuk blik perut mak aku...ahhahha

hidayat.yusof said...

aku nk nek kete baru kak amy!