pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Thursday, August 19, 2010

:: contest jom ke Terengganu!! ::


saya orang Perak.
pure Perak.
juga pure orang Kampar. <--tempat Shahir..ngaaaa~
tiba-tiba pada suatu hari, ada seorang gadis ajak masuk contest hencek Azwan ini!!
jadi secara gagahnya saya pegi la link yang diberi.
ok, syarat dia xsusah macam kena tanda hitam kertas ABC SPM guna pensil 2B yang sekarang nih rasanya 1 pensil=RM1.00..mahal kan??kenapa la boleh mahal?eh! bia la dia..
apa lagi..sekarang nih tengah nak join nih..
patalalalaa~~

ini banner contest.
hencek Azwan ini pun ada SYARAT-SYARAT sah akad kalau kau nak join contest beliau.
sila klik "jom ke Terengganu Contest" untuk maklumat lanjut! =D

baiklah.
Saya Teringin Sangat ke Terengganu Kerana kecik2 dulu saya dan family selalu ke timur Malaysia. tapi tau-tau je lah! budak2 sekolah menengah lagi..bukan tau apa sangat. asal dapat berjalan kira puas hati macam SPM 23 A1 la..

gambar dari SUKSIS UM

ini dia! tasik Kenyir. mungkin x se-femes tempat2 lain tapi memang teringin pegi lagi skali.kali nih nak pegi dengan perasaan berilmu sket.selama nih hingusan lagi.. =))
biasanya asyik pegi tempat shoping2 je.kite tukar mood sket eh!

gambar dari hencek mogdnadri

tempat nih pegi sekejap je ari tuh sebab kejar masa~

gambar dari hencek adiputra04 katenyeww~

ok, kat sini macam banyak je aktiviti boleh buat.
memang sesuai dengan jiwa remaja saya!


referrer: nur irwani
saya tag: ayat, kama, tuan wani.
-----------------------------------------------------------------------------

sekian terima kasih. <-untuk hencek Azwan, irwana, dan yang kena tag.. =D
kepada kau-kau di luar sana, mari lah menge-join..
tak guna tenaga 4 kerat lew..juz guna kekebalan jari jew~


8 comments:

iza said...

Salam...

Masuk...masuk...
jgn tak masuk....
gud luck.
Kalau tak menang semua, 1 pun ok la kan...

a t t said...

haha..tuh la..sebab macam best je kan semua pun masuk..tuh yang sebok jugak~ ^^.

Azwan@Mr Money said...

Salal att, thanks sbb join. Good Luck Yea. Tunggu keputusan nanti. hehehe

a t t said...

hencek azwan... sama2..saja ja join.tengah takde keje banyak.. =))

tak susahkan sesape said...

lau ak nk join contest ni leh x?
hahaha~~

tieyra said...

att..klu dh menang jgn lpe singgah umh sayer......

a t t said...

tuan: haha..join la..ko mmg kena join.. ^^.


atthe!! haha..bolih2..nak singgah umah anda~~

Unknown said...

噴印機
噴碼機
雷射標示
碳帶熱轉印機
打包機
pet打包機