pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Tuesday, August 31, 2010

:: contest.pertandingan.contest ::


nak masuk banyak banyak contest boleh.
macam sangat menarik je tengok ramai oarng yang bercontest skang nih..
huhu~
boleh kan?
boleh?
ok.
aku nak join lagi contest~~
patalalalaa~



p/s: oleh kerana ini STICKY MOOD POST, skroll la ke bawah-ke bawah lagi untuk membaca entry terbaru attnas ini ye bebeh!! wii~


8 comments:

SANDRA AZWAN said...

salam.....thanks!;-)
selamat berpuasa.....

ken said...

all the best =)

a t t said...

sandra azwan: no probs..selamat puasa jugak.

ken: tq2..if u nak join pun boleh.. ^^.

SANDRA AZWAN said...

gigih join contest! hehehe

a t t said...

sandra azwan: haha..sgt gigih!! tapi anda mesti lagi gigih..kena pikir idea buat baju!! oyeah~

tak susahkan sesape said...

http://www.cdiqlife.blogspot.com/........berani silelah join~RM200~~

SANDRA AZWAN said...

tau takpe....;-)

Unknown said...

噴印機
噴碼機
雷射標示
碳帶熱轉印機
打包機
pet打包機