pAsAl Aku

My photo
tak kaya. tak pandai. tak kurus. tak anggun. tak rendah. tak aneh. tak baik. tak jahat. tak bising. tak kerek. tak merokok. tak siuman. erk..?

Wednesday, August 18, 2010

:: WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY. ::



ini saya ada 1 contest yang simple dan tidak memakan masa untuk menyertainya..
yang makan masa cuma dateline je..tehee.

Syarat-syarat :
sila ke
WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY untuk lebih detail ye. ^^.
_________________________________________________________________


1. Ada blogspot.. :)
2.
slogan: saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana blaus yang ada memang lah menarik dan sangat ladies serta menjadikan saya nampak seperti muslimah ayu bila memakainya.. ^^,
3. saya follower wardahwardrobe [att nas-http://atinmg.blogspot.com]
4.banner pun settle.. ^^,
5. bloglist pun settle.
6.kawan2 yang di tag:
k.iza
cik gigitjari
paaz da fazzy
7. tinggalkan komen pun settle.
so, semua settle.. ^^.

_____________________________________________________________________________

HADIAH -HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :
Ada 3 hadiah disediakan.
2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh mak saya; Puan Werdah.
Hadiah untuk 2 pemenang tersebut ialah SEHELAI BLAUS PILIHAN setiap seorang dari koleksi wardahwardrobe.
Manakala seorang lagi peserta dengan slogan terbaik pula akan memenangi SEHELAI BLAUS PILIHAN dari koleksi wardahwardrobe BESERTA 1 HADIAH MISTERI.
Tarikh giveaway bermula pada 9 Ogos 2010 dan berakhir pada 31 Ogos 2010.
Jomlah join beramai-ramai ye.

8 comments:

syaza said...

waw!
interesting!

gigitjari said...

wow nice t sy join k ^^

suhida said...

slm, blog yg sempoi. suka. :)
maceh join ww GA dn gudluck ye.

iza said...

Salam...

Ok, dah siap buat entry. Thanks...

a t t said...

syaza: meh la join jugak tet..hehe


gigitjari: baek!! selamat bercontest ye.. ^^.

a t t said...

kak.suhida : terima kasih sbb sudi lawat~hihi.. ^^.


kak iza: yea! tq akak sbb sudi join..hehe~

admin said...

cam ne ni??

a t t said...

camne apekah??nak join??p kat link WardahWardrobe tuh.tekan je..pastu baca la..okies?? =))